Uitdaging voor meer efficiëntie

MICHELIN verhoogt uw efficiëntie met producten die goed presteren, ook bij bewegingen in zij-, lengte- en dwarsrichting op een harde, vette en zelfs besneeuwde ondergrond.

MICHELIN verhoogt uw efficiëntie

Sinds de uitvinding van de MICHELIN Radial technologie in 1976 staat deze garant voor duurzame, bestendige en polyvalente producten. Voor u vertaalt zich dit in uw dagelijks leven in efficiëntere landbouwmachines.

MICHELIN BIBLOAD HS biedt een betere weerstand op harde ondergronden

MICHELIN BIBLOAD Hard Surface werd gecreëerd om te voldoen aan nieuwe eisen van landbouwers en veetelers, die steeds vaker en langer op asfalt moeten rijden: erven, wegen tussen silo’s en opslagplaatsen, traject naar de akkers, sleepwerkzaamheden... Sommige landbouwmachines brengen wel 50 % van de arbeidstijd door op een harde ondergrond.

MICHELIN BIBLOAD  Hard Surface is de eerste band met een diamantprofiel. Doordat de profielblokken extra hoog zijn, verbeteren zij de trekkracht van de band op harde en vette oppervlakken (harde kern met 2 tot 3 cm modder) en besneeuwde wegdekken, en hun diamantvormige structuur levert bovendien een grotere stabiliteit op de weg op, ongeacht de snelheid.

Ons advies voor meer efficiëntie

Het profiel van de MICHELIN BIBLOAD  Hard Surface biedt een innoverende bandenoplossing met een lange levensduur, comfort, stabiliteit en weerstand tegen beschadigingen. Zo biedt het:

  • een groter contactoppervlak met de ondergrond,
  • 96 profielblokken die om beurten contact hebben met de ondergrond, waardoor de bestuurder minder trillingen voelt,
  • een betere trekkracht dankzij het “stap voor stap” effect waardoor de band afwisselend links en rechts grip heeft,
  • een multidirectioneel vlak dat een optimale stabiliteit biedt bij 360°,
  • zijwandbeschermers voor een betere weerstand tegen beschadigingen.

MICHELIN BIBLOAD  Hard Surface is een band die specifiek ontwikkeld werd voor een harde ondergrond. In hetzelfde gamma van MICHELIN vindt u ook XMCL , een band met een opengewerkt profiel die bestemd is voor gebruik op een losse ondergrond.

MICHELIN staat voor u klaar

Het technisch-commerciële team van MICHELIN staat voor u klaar met een luisterend oor en expertise! MICHELIN stelt de klanten in het veld meer landbouwtechnische teams ter beschikking dan de concurrentie. U kunt dus gerust zijn dat ons bandenadvies perfect op uw behoeften is afgestemd  en dat uw landbouwmachines de beste prestaties leveren. Neem contact met ons op!

Productblad BIBLOAD  Hard Surface downloaden

Productblad XMCL downloaden