Uitdaging voor meer winstgevendheid

Met sterke machines kunt u de winstgevendheid van uw landbouwbedrijf vergroten. Als ze bovendien erg groot zijn, zoals spuitmachines, wordt het simpeler om in korte tijd zeer grote oppervlakken kwetsbare gewassen te behandelen. En een goed behandeld gewas is synoniem voor winstgevendheid.

MICHELIN vernieuwt om de prestaties van uw machines te vergroten

De in 2011 gelanceerde MICHELIN ULTRAFLEX technologie heeft het vertrouwen gewonnen van de grootste fabrikanten van sproeimachines, zoals John Deere, Ag-Chem, CNH, en tal van andere marktdeelnemers.

SPRAYBIB draagt bij aan de winstgevendheid van uw bedrijf

Met sproeimachines die voorzien zijn van MICHELIN SPRAYBIB banden, kan de gebruiksspanning 40 % worden verlaagd, zodat uw gewassen ontzien worden en u een grotere opbrengst per hectare kunt verwachten, onafhankelijk van de klimatologische omstandigheden. Door de verlaagde spanning treedt er tevens minder bodemverdichting op, waardoor het goedkoper wordt om het land voor te bereiden voor het volgende seizoen.

Ons advies voor uw sproeimachines

Als u uw machines uitrust met MICHELIN SPRAYBIB banden, kunt u er zeker van zijn dat u uw gewassen snel met een zware lading kunt behandelen zonder uw bodem te overbelasten, zelfs bij een extreem vochtige grond.

Op het land én op de weg biedt MICHELIN SPRAYBIB u een unieke, innoverende en betrouwbare oplossing. De bodem wordt zelfs bij een zware lading ontzien, en op de weg kunt u ook bij hoge snelheden rekenen op stabiliteit en comfort.

MICHELIN staat voor u klaar

Het technisch-commerciële team van MICHELIN staat voor u klaar met een luisterend oor en expertise! MICHELIN stelt de klanten op het terrein meer landbouwtechnische teams ter beschikking dan de concurrentie. U kunt dus gerust zijn dat ons bandenadvies perfect op uw behoeften is afgestemd  en dat uw landbouwmachines de beste prestaties leveren. Neem contact met ons op!

Productblad MICHELIN SPRAYBIB downloaden