Antoine ROUXHET wordt officiële testrijder van MICHELIN ZEN@TERRA!

Antoine werd begin januari geselecteerd door de jury van Michelin uit 1694 kandidaten die officiële testrijder wilden worden van deze innovatie in België.

belgium_landscape

Antoine ROUXHET

Naast de technische aspecten, was hij ook een gemotiveerde en overtuigende kandidaat die de jury van de wervingscampagne tijdens de Agritechnica wist te bekoren. 
"De service, kwaliteit en beschikbaarheid zijn onze sterke punten," aldus Antoine.Een John Deere 6230R van deze loonwerker zal nu worden uitgerust met MICHELIN ZEN@TERRA. Hij gaat deelnemen aan de ontwikkeling van dit product door samen te werken met de R&D ingenieurs van Michelin in Frankrijk. Vanwege zijn activiteit is hij 50% van zijn tijd onderweg tussen zijn bedrijven en brengt hij 50% van zijn tijd door op het land, hoofdzakelijk in grond bewerken of strooien. Precies wat ZEN@TERRA het vuur aan de schenen legt om Antoine en alle loonbedrijven alle voordelen te laten zien! Dankzij Antoine en 4 andere ZEN@TERRA testrijders in Europa, wordt deze innovatie, die bekend gemaakt werd op de Agritechnica, aan het eind van dit jaar gecommercialiseerd.
Laten we Antoine in 2018 opnieuw opzoeken om zijn vooruitgang en ervaringen met ZEN@TERRA te volgen!